ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Τμήμα Ψυχολογίας - Με τη χρηματοδότηση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ και τη συνεργασία του ΟΚΑΝΑ

Ευχαριστήριο προς τον ΚοιΣΠΕ «Μυρμιδόνες»

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας συνεργάζεται από το 2017 με τον ΚοιΣΠΕ «Μυρμιδόνες» του Τομέα Ψυχικής Υγείας Λάρισας. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει τη σημασία των συνεταιριστικών ιδεών και πρακτικών στην εργασιακή αποκατάσταση ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ή αντιμετώπιζαν ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών πραγματοποιήθηκε ένα πρώτο ολοκληρωμένο βήμα της συνεργασίας του ΚοιΣΠΕ Μυρμιδόνες με το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας. Πιο συγκεκριμένα, ο ΚοιΣΠΕ απασχόλησε τέσσερα μέλη του προγράμματος για τη φροντίδα του Πάρκου των Ευχών του Δήμου Λάρισας.

Η συνεργασία ήταν απόλυτα επιτυχής και έθεσε τις βάσεις για συστηματικότερες και μακροχρόνιες δράσεις μεταξύ των δύο φορέων.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση και όλους τους συνεργάτες του ΚοιΣΠΕ Μυρμιδόνες για την ιδιαίτερα αποτελεσματική συνεργασία, η οποία ευελπιστούμε να συνεχιστεί.

Ετικέτες: Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία, κοινωνική ένταξη, Λάρισα