Με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών και της Ελεύθερης Διακίνησής τους” το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας, κατόπιν πρόσκλησης από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ, συνδιοργάνωσε ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την αιτιοπαθογένεια και την πρόληψη της εξάρτησης.
Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ και πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Νίκαιας την Δευτέρα 19.6.2023 ώρα 19:οο μ.μ.
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ομιλία με τίτλο “Οι αιτίες του προβλήματος της εξάρτησης και ο ρόλος της κοινότητας στην πρόληψή του” από τι εργαζόμενες του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε animation με τα “Παιχνίδια του Κόσμου” στα οποία συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι.


