ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Τμήμα Ψυχολογίας
με τη χρηματοδότηση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ και τη συνεργασία του ΟΚΑΝΑ

Συμμετοχή του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων στο διήμερο εκδηλώσεων «Γνωρίζοντας τον πόνο»

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων θα συμμετέχει στο διήμερο εκδηλώσεων, που ονομάζεται «Γνωρίζοντας τον πόνο» και διοργανώνεται από τον κ. Κωνσταντίνο Αρχοντάκη, ειδικό παθολόγο, και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας Α.μ.Ε.Α. και Ισότητας του Δήμου Χανίων. Το διήμερο εντάσσεται στις εκδηλώσεις της «Εβδομάδας Υγείας» του Δήμου Χανίων και διενεργείται την Παρασκευή 5 Απριλίου και το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στο Θέατρο «Μ. Θεοδωράκης».

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 18.00 το απόγευμα το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων συνδιοργανώνει με τον κ. Αρχοντάκη και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας Α.μ.Ε.Α. και Ισότητας ομιλία με τίτλο: «Η αξία της αλληλοβοήθειας, της αυτοοργάνωσης και της συλλογικής δράσης στην αντιμετώπιση του ανθρώπινου πόνου».

Μετά την ομιλία θα προβληθεί η ταινία του κ. Σταύρου Ψυλλάκη «ΜΕΤΑΞΑ ακούγοντας τον χρόνο» και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Σκηνοθέτη.

Το Σάββατο 6 Απριλίου το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων θα συμμετέχει στην ομιλία «Ο πόνος και οι μορφές του», η οποία θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί.