ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Τμήμα Ψυχολογίας - Με τη χρηματοδότηση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ και τη συνεργασία του ΟΚΑΝΑ

Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία ομάδας ανάγνωσης

ομάδα ανάγνωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία ομάδας ανάγνωσης 

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας σας καλεί να συμμετάσχετε στη δημιουργία μιας ομάδας ανάγνωσης κλασικής λογοτεχνίας, που θα πραγματοποιείται διαδικτυακά μια φορά την εβδομάδα. Στόχος της ομάδας, να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να συναντήσουμε ένα κλασικό συγγραφέα και, μέσα από το έργο του, να συζητήσουμε και να προβληματιστούμε.  

Βασική μας θέση στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας είναι ότι ο πολιτισμός στις διάφορες μορφές του αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ουσιαστική ευημερία όλων, αλλά και για την ανάπτυξη των κοινοτήτων στις οποίες ζούμε.Η δημιουργία της ομάδας εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Προγράμματος που στοχεύουν στην πρόληψη των εξαρτήσεων και άλλων ψυχοκοινωνικών προβλημάτων. Με βάση αυτήν τη φιλοσοφία προτείνουμε την ομάδα ανάγνωσης, φιλοδοξώντας ότι θα μας δώσει μια δημιουργική διέξοδο αυτή την περίοδο και ότι ίσως αποτελέσει αφορμή μέσα από τη συνάντηση και τη συνεργασία μας για άλλες δράσεις με ανάλογο περιεχόμενο.   

Η δράση είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Σητείας και της επαρχίας Σητείας. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 19 Μαρτίου, στο τηλέφωνο και το mail του προγράμματος. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαρτίου, στις 19:30.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 2843029620
E-mail: sitia@selfhelp.gr
(Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα- Παρασκευή, 9:00-20:00)

Ετικέτες: κοινότητα, ομάδα ανάγνωσης, Σητεία