ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Τμήμα Ψυχολογίας
με τη χρηματοδότηση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ και τη συνεργασία του ΟΚΑΝΑ

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων με τα «Παιχνίδια του Κόσμου» στο Χειμωνιάτικο Παζάρι του Κέντρου Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Χανίων

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων βρέθηκε με τα «Παιχνίδια του Κόσμου» στο χειμωνιάτικο παζάρι που διοργάνωσε το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο Χανίων το τριήμερο 28-30 Δεκεμβρίου στην Πύλη Sabbionara. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου έλαβαν χώρα ομιλίες, προβολή ντοκιμαντέρ, δράσεις για μικρούς και μεγάλους για τις 7 συνεταιριστικές αρχές, έκθεση προϊόντων δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου, μουσική, χορός και πολλά άλλα. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να γίνει εμφανές ότι το συγκεκριμένο οικονομικό πεδίο είναι ήδη υπαρκτό και προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής αξίας και ποιότητας, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις εργασιακές σχέσεις.

Και αφού γνωρίσαμε διάφορα συνεργατικά εγχειρήματα που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας και ήρθαμε σε επαφή με τις βασικές αρχές και αξίες της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, παίξαμε και διασκεδάσαμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι με τα «Παιχνίδια του Κόσμου», από την παιχνιδοθήκη του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων.

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Χανίων για την πρόσκληση.